Zeeland wordt wakker: Jerry van Zuijlen, aanrijtijden, outfit en ramadan

Zeeland wordt wakker: Jerry van Zuijlen, aanrijtijden, outfit en ramadan
Zeeland wordt wakker: Jerry van Zuijlen, aanrijtijden, outfit en ramadan © Omroep Zeeland
Jerry van Zuijlen, directeur van de Amadore groep
Jerry van Zuijlen, directeur van de Amadore groep © Omroep Zeeland
Als je ruim dertig jaar geleden tegen Jerry van Zuijlen had gezegd dat hij nu vier hotels en zeven restaurants zou hebben, had hij je vierkant uitgelachen. Het enige wat hij toen wilde was een goedlopend restaurant en verder niks. Nu is hij de directeur en een van de oprichters van de Amadore groep, een keten met restaurants en hotels in Zeeland.

Lees ook:

Ambulance op uitvoegstrook
Ambulance op uitvoegstrook © Omroep Zeeland

Aanrijtijden

De Thoolse wethouder Harmsen denkt niet dat ambulances in de toekomst te lang onderweg zijn als ziekenhuis Bravis naar Roosendaal verhuist.

Lees ook:

De outfit van Duncan Laurence voor het songfestival
De outfit van Duncan Laurence voor het songfestival © Instagram @itsduncanlaurence

Songfestivaloutfit

Modeontwerper Sjaak Hullekes, afkomstig uit Zierikzee heeft de outfit van songfestivaldeelnemer Duncan Laurence gemaakt. Het ontwerp bestaat uit een blauwe broek en jasje, met een blouse eronder in een andere tint blauw.

Lees ook:

© Omroep Zeeland

Ramadan

Eindexamen doen tijdens de ramadan. Voor veel islamitische scholieren die meedoen aan de vastenmaand ramadan is dat vanaf donderdag de realiteit.

Lees ook:

Weer

Vanochtend is het grijs en nat. Er kan meer dan 10 mm regen vallen. Vanmiddag trekt de regenzone weg en breekt de zon door. Hier en daar kan het dan nog wel een bui vallen, mogelijk gepaard met hagel en onweer. Vanavond blijft het op de meeste plaatsen droog. Het wordt vandaag zo'n 15 graden. Bekijk de laatste weersverwachtingen op omroepzeeland.nl/weer.
Poes zit hoog in de boom in Oost-Souburg
Poes zit hoog in de boom in Oost-Souburg © Anneke van den Dries
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>