Politiehond bijt bij arrestatie van drie fietsendieven

De politie heeft vannacht in Middelburg drie fietsendieven opgepakt na een korte achtervolging. Een van de drie verzette zich en werd bij de aanhouding gebeten door een politiehond.

Een politiehond, archieffoto (foto: Politie)

De fietsendieven werden op heterdaad betrapt en probeerden weg te komen met hun witte bestelbusje. Bij de korte achtervolging reden ze met hun busje tegen een hek.

In de bosjes

Daarna probeerden twee van de drie te voet weg te komen. Ze verschuilden zich in de bosjes, maar dankzij de politiehond Kayne werden ze al snel in gevonden en in de boeien geslagen.

Een van de fietsendieven verzette zich tegen zijn aanhouding en werd gebeten door de politiehond. Hij is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Daarna werd hij naar de gevangenis Torentijd in Middelburg gebracht, waar zijn twee handlangers al vastzaten in een politiecel.

wijkagentmiddelburg

Vannacht is door een super goede samenwerking van collega's nav een melding een drietal fietsendieven op heterdaad aangehouden. Hierbij is een van de verdachten door diensthond Kayne gebeten omdat hij vluchtte en verzet pleegde bij zijn aanhouding. Er zijn in een busje waar de verdachten mee reden meerdere van diefstal afkomstige fietsen aangetroffen. Alle verdachten zijn door ons ingesloten in Torentijd. ^MtG @wijkagenten_vlissingen @wijkagentenveere @politiehondzwb

Rechtmatige eigenaren

In het busje vonden de agenten meerdere gestolen fietsen en elektrische fietsen. De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaren.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren