Wedstrijd Kloetinge gestaakt wegens blessure scheidsrechter

De wedstrijd van Kloetinge tegen SHO is halverwege gestaakt wegens een blessure van de scheidsrechter. Kloetinge stond op dat moment met 1-0 voor door een doelpunt van Thijs van den Dries.

Voor Kloetinge zijn de belangrijkste weken van het seizoen aangebroken. Vandaag stond de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen concurrent SHO. De ploeg uit Oud-Beijerland stond slechts drie punten boven Kloetinge dus bij winst kon Kloetinge op gelijke hoogte komen. Het eerste half uur gebeurde er weinig, maar het was wel een leuke wedstrijd. Na bijna een half uur spelen kwam Kloetinge op een voorsprong toen Thijs van den Dries uit een ingooi de bal met de hand leek te controleren, maar de goal telde, ondanks hevige protesten van SHO. Gescoord werd er niet meer waardoor Kloetinge met een 1-0 voorsprong aan de thee kon. Later gaf Thijs van den Dries toe dat hij de bal met de hand had geraakt.

Geblesseerde scheids
Scheidsrechter Peter Vreeswijk kon niet meer aan de tweede helft beginnen omdat hij geblesseerd was geraakt aan zijn achillespees.En omdat er geen vervangende scheidsrechter werd gevonden moest de wedstrijd definitief worden gestaakt.

De verwachting is dat de wedstrijd aanstaande dinsdagavond uitgespeeld zal worden, maar volgens de reglementen moet het in elk geval deze week.

Scoreverloop

1-0 Van den Dries (28)

Opstelling Kloetinge

Braafhart, Van Vooren, Jaap Esser, De Jonge, Jansen, Van Keulen, Van den Dries, Mulder, Van der Poel, Özgan, Janson

Deel dit artikel:

Reageren