Dirk Boehlé begint Eredivisieseizoen met vierde plaats

Dirk Boehlé is met zijn partner Stefan Boermans als vierde geëindigd bij de openingswedstrijd van het Eredivisie beachvolleybalseizoen in Breda. De uit Hulst afkomstige Boehlé moest met zijn partner Stefan Boermans in de halve finale zijn meerdere erkennen tegen Mees Blom en Yorick de Groot.

Dirk Boehlé (foto: Omroep Zeeland)

Boehlé en Boermans begonnen de poulefase met twee overwinningen op respectievelijk Tom van den Boogaard en Casper Haanappel en Cain van Hal en Bas Verpoorten. In de kwartfinale rekenden Boehlé en Boermans af met Bernard Heijting en Mick Toet. Tot dan toe werd er geen set verloren.

In de halve finale ging het mis en verloor Dirk Boehlé met Stefan Boermans van Mees Blom en Yorick de Groot met 1-2 (19-21, 21-15 en 11-15). in de wedstrijd om de derde en vierde plaats verloren Boehlé en Boermans van het duo Tom van Steenis en Sven Vismans met 1-2 (21-19, 22-24 en 12-15). Boehlé en Boermans wonnen nog wel de eerste set, maar de twee sets daarna gingen naar Van Steenis en Vismans.

Vlissingen en Vrouwenpolder
Het eredivisietoernooi in Breda is het eerste van dit jaar in een cyclus van tien. Twee series wedstrijden worden in Zeeland gespeeld. Op 15 en 16 juni in Vlissingen en in het weekend van 27 en 28 juli in Vrouwenpolder.

Meer over dit onderwerp:
zeeuws-vlaanderen Dirk Boehlé beachvolleybal
Deel dit artikel:

Reageren