Uitslagen amateurvoetbal zondag 12 mei

Met nog twee speelrondes te gaan kan GOES deelname aan de nacompetitie nog nauwelijks ontlopen. De ploeg van trainer Rogier Veenstra won vanmiddag voor de vijfde keer op rij. Alle uitslagen uit het Zeeuwse amateurvoetbal van deze zondag kun je hieronder nog eens nalezen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie B

De vijfde zege op rij voor GOES. Nu een 2-0 overwinning op EVV door twee goals van Steve Schalkwijk.

Stand Derde Divisie B

GOES is bijna zeker van de nacompetitie. Eén punt uit de komende twee duels is genoeg.

Lees ook:

Hoofdklasse B

Vlissingen kon lang hoop houden op een goed resultaat, maar verliest mede door drie tegendoelpunten in de laatste tien minuten.

Stand Hoofdklasse B

Vlissingen blijft op de veertiende plaats staan maar het verschil met de veilige twaalfde plaats bedraagt slechts twee punten.

Lees ook:

2e klasse E

Zeelandia Middelburg verslaat Kruisland en stijgt van de zesde naar de vijfde plaats in de stand.

3e klasse A

Roosendaal had bij winst op HVV'24 kampioen kunnen zijn van de 3e klasse A. Alleen stak de club uit Hulst daar een stokje voor waardoor de Brabanders minimaal een weekje moeten wachten op een kampioensfeest.

4e klasse A

STEEN wint in Biervliet en is kampioen van de vierde klasse. De ploeg uit Sint Jansteen keert hiermee na tien seizoenen weer terug naar de derde klasse.

5e klasse A

Sluis doet goede zaken na de 0-4 zege op Aardenburg. Door de overwinning neemt de club de koppositie over van Nieuw Borgvliet.

2e klasse F vrouwen

Hontenisse werkt aan het doelsaldo. Wie weet wordt het nog belangrijk. Nu ontloopt het elkaar niet veel (49 om 48 in het voordeel van Antibarbari). Bovenal moet Hontenisse eerst nog een punt inlopen.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren