Influencers op uitnodiging naar Tholen: 'Ik kan me niet voorstellen dat ze er niks aan vinden'

Na Goes Modestad en de mosselsector in Yerseke nodigt nu ook Tholen bloggers en vloggers uit om de regio te promoten. Komende woensdag en donderdag worden tien influencers meegenomen op een fiets- en wandeltocht, langs de streekproductenveiling, en het Roosevelt Informatiecentrum.

Een maand geleden kwamen op uitnodiging van Goes Marketing bloggers en vloggers naar Goes. (foto: Omroep Zeeland)

De influencers die naar Tholen komen zijn dan wel geen Enzo Knol, Dylan Haegens, Nikkie de Jager of Monica Geuze met honderdduizenden volgers. Toch hebben de tien bloggers en vloggers samen een bereik van meer dan 170.000 volgers op Facebook en Instagram.

'Ik kan me niet voorstellen dat ze Tholen niks vinden'

En daar is de stichting Tholen Beter Bekend, die de tour initieert, al heel blij mee. "We hopen en proberen zo de jongere doelgroep wat makkelijker te bereiken", zegt Jack Westdorp van de stichting. "Het gaat vooral om ervaren. Twee dagen maken ze allerlei aspecten mee van hoe Tholen is."

Jack Westdorf: We hopen dat ze positief over Tholen schrijven.

De organisatie hoopt dat ze Tholen in een positief daglicht neerzetten. En als ze dat niet doen? "Ik kan me niet voorstellen dat ze Tholen niks vinden", zegt Westdorp wijzend op de rust, ruimte, het landschap en water in Tholen. "Maar beter een eerlijk advies dan een slecht advies."

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Tholen influencers vloggers bloggers
Deel dit artikel:

Reageren