Kloetinge wint van SHO en klimt naar tweede plaats

Kloetinge heeft de 1-0 voorsprong van de zaterdag gestaakte wedstrijd weten vast te houden. In de vanavond uitgespeelde tweede helft werd niet meer gescoord. Hierdoor stijgt Kloetinge naar de tweede plaats op drie punten achterstand van koploper Rijsoord.

Kloetinge en SHO moesten vanavond het restant van de wedstrijd spelen die zaterdagmiddag werd gestaakt. De scheidsrechter raakte in de rust geblesseerd en kon niet verder, vanavond werd de tweede helft afgewerkt. Kloetinge wist de opgebouwde 1-0 voorsprong vast te houden en daarmee drie hele belangrijke punten binnen te slepen.

De eerste kans van deze tweede helft was voor SHO middels een vrije trap, maar deze ging over het doel van doelman Braafhart. Daarna kreeg Kloetinge enkele kansen via Roy Mulder, en twee keer Ramon Janson, maar meer dan een corner leverde het niet op voor Kloetinge. Het doelpunt van Thijs van den Dries van afgelopen zaterdag bleek dus de winnende goal te zijn.

Tweede plaats
Gescoord werd er niet vandaag op het Wesselopark, waardoor Kloetinge opklimt naar de tweede plaats in de stand van de Eerste klasse B, op drie punten achterstand van koploper Rijsoord.

Scoreverloop

1-0 Van den Dries (28)

Opstelling Kloetinge

Braafhart, Van Vooren, Jaap Esser, De Jonge, Jansen, Van Keulen (De Leeuw/76), Van den Dries, Mulder, Van der Poel, Özgan, Janson (Van Vossen/87)

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv Kloetinge SHO
Deel dit artikel:

Reageren