Grote zorgen over vermiste dementerende vrouw in Zierikzee

© Omroep Zeeland
De vrouw loopt moeilijk, heeft een wandelstok en draagt een linnen tas. "Het is een zorgelijke vermissing", zegt een woordvoerder van de politie. De politie heeft gisteren met onder andere een helikopter en honden naar de vrouw gezocht. Vandaag speuren reddingshonden wateren in de omgeving af om geursporen te signaleren en zijn agenten op de motor en fiets op zoek naar de vrouw.

Zoekactie

Niet alleen de politie zoekt naar de vrouw. Op de Facebookpagina Zieriknieuws schrijft iemand dat er om 10.00 uur een zoekactie is gestart naar de vrouw. Mensen konden zich verzamelen bij het ziekenhuis aan de Koning Gustaafweg. Onze verslaggever sprak twee vrouwen die op de fiets rondjes hebben gereden. "Het zal je moeder of oma wezen," zegt één van hen.
Luister hieronder naar het gesprek:
Het moet gewoon, zeggen de vrouwen die op de fiets aan het zoeken zijn
De vrouw is in de loop van woensdagmiddag levend gevonden bij een gracht aan de Nieuwe Koolweg.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>