Rest van de dag geen veerboot tussen Vlissingen en Breskens, passagiers moeten met bus naar overkant

De extra veerboot die normaal gesproken tussen 16.00 en 18.00 uur vaart, is eerder deze week vanwege onderhoud naar de kant gehaald. Directeur Martin Martens van de Westerschelde Ferry legt uit dat die boot niet zomaar weer kan varen, omdat de motor wordt gecontroleerd en daarom uit elkaar ligt.
Westerschelde Ferry
Westerschelde Ferry © Jo Dingemanse
De Westerschelde Ferry zet zes bussen in om reizigers tussen Breskens en Vlissingen te vervoeren. Normaal gesproken worden er drie bussen ingezet, maar omdat de boot tijdens de spits uitvalt, rijden er drie extra bussen. "Waar mogelijk wordt ook de fiets meegenomen met de bus, maar dat is beperkt.", aldus Martens.
De directeur heeft goede hoop dat de boot morgenochtend weer vaart. "De brandstofpomp wordt op dit moment gewisseld voor een nieuwe. Mijn collega's van de technische dienst zijn hard aan het sleutelen om ervoor te zorgen dat morgenochtend de boot weer volgens de normale dienstregeling gaat varen."
Directeur Westerschelde Ferry verwacht dat boot morgen weer vaart
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>