Westerschelde Ferry vaart weer

De Westerschelde Ferry
De Westerschelde Ferry © Rinus Kallemein via Omroep Zeeland Flickr
Gistermiddag werd de veerboot uit de vaart gehaald vanwege een kapotte brandstofpomp. Vanochtend vroeg bleek dat dat probleem nog niet verholpen te zijn. "Vannacht hebben ze reparaties uitgevoerd, die leken goed verlopen te zijn, maar na een afvaart bleek er toch weer lekkage te zijn", zegt directeur Martin Martens.

Geen boten

De extra veerboot, die normaal 's middags tussen 16.00 en 18.00 uur vaart, was deze week al uit de vaart vanwege gepland onderhoud. Daardoor kon ook die boot niet ingezet worden als reserveboot. Er werden bussen ingezet.
Om 8.15 uur was het probleem verholpen en werd de dienstregeling weer hervat. Ieder uur vertrekt er een boot uit Vlissingen en Breskens.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>