Zeeland wordt wakker: Zeeuwse Top 40, duurzaamheidsambtenaar en GOES

Zeeland wordt wakker: Zeeuwse Top 40, duurzaamheidsambtenaar en GOES
Zeeland wordt wakker: Zeeuwse Top 40, duurzaamheidsambtenaar en GOES © Omroep Zeeland
Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2019
Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2019 © Omroep Zeeland

Zeeuwse Top 40

De stembussen voor de Zeeuwse Top 40 zijn geopend. Negen dagen lang kan er gestemd worden op de beste nummers van Zeeuwse bodem. De volledige lijst is volgende week donderdagochtend te horen bij Omroep Zeeland.

Lees ook:

© Omroep Zeeland

Fanatieke ambtenaar

Tom Vermin is duurzaamheidsambtenaar op Noord-Beveland en met zijn enthousiasme probeert hij iedereen aan te sporen tot het maken van duurzame keuzes.

Lees ook:

Steve Schalkwijk baalt na de nederlaag tegen HBS
Steve Schalkwijk baalt na de nederlaag tegen HBS © Orange Pictures

GOES

En voetbalclub GOES is er nog niet in geslaagd om de derde periodetitel te winnen. De ploeg van hoofdtrainer Rogier Veenstra verloor in Den Haag van het al gedegradeerde HBS.

Lees ook:

Zonsondergang bij de Oesterdam.
Zonsondergang bij de Oesterdam. © Marc van Haag

Weer

Het is vandaag tamelijk bewolkt, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt 14 tot 16 graden en er waait een matige tot soms vrij krachtige noordwestenwind.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>