Stem nu voor de Zeeuwse Top 40 van 2019

Wat zijn dit jaar de veertig populairste nummers uit Zeeland? Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete muziek van Zeeuwse bands, zangers en zangeressen. Na tien dagen maken we de balans op voor de dertiende Zeeuwse Top 40. De lijst van 2019 wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei.

Stem hier voor de Zeeuwse Top 40 van 2019

Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2019 (foto: Omroep Zeeland)

Vorig jaar stond Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert bovenaan. Zeven keer stond Aan de Kust van BLØF op 1, drie keer Oceaan van Racoon en één keer Meriete van Surrender.

Stemmen voor de Zeeuwse Top 40 kan tot en met dinsdag 28 mei. Door je stem uit te brengen maak je kans op mooie prijzen, zoals een rondvlucht boven Zeeland, kaarten voor festivals als Vestrock, Concert at SEA, Weitjerock en de Ballade. Maar er zijn ook een huiskamerconcert van Solof te winnen en een workshop country/blues gitaarspelen van Peetman.

Verschillende prijzen worden in de dagen vóór Hemelvaartsdag verloot onder de stemmers op dat moment. Benieuwd of je gewonnen hebt? Hou daarvoor de Facebookpagina van de Zeeuwse Top 40 in de gaten.

De uitzending van de nieuwe Zeeuwse Top 40 op Hemelvaartsdag begint om 8.00 uur. Tegen 12.00 wordt de nummer één van 2019 bekend. De presentatie is in handen van Elsa van Hermon en Stefan Daane.

Zoutelande van BLØF stond in 2018 op één in de Zeeuwse Top 40 (foto: Omroep Zeeland)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
zeeuwse top 40 omroep zeeland stemmen
Deel dit artikel:

Reageren