Grootschalige controle op Marina Beach

De Fiscale Inlichtingen en OpsporingsDienst (FIOD), het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst controleerden vandaag verschillende recreatieparken in Zeeland en Noord-Brabant. Eén van de locaties is Marina Beach bij Hoek. De instanties controleerden op vermoedelijke overtredingen van wet- en regelgeving.

Zo controleerden politie en Belastingdienst op open belastingschulden en openstaande boetes en keken inspectie SZW, gemeentes en FIOD of wetgeving rondom zaken als arbeidsmigranten en brandveiligheid wordt nageleefd.

"Het is een taak van de (gezamenlijke) overheid om erop toe te zien dat wet- en regelgeving wordt nageleefd, dat iedereen gelijke kansen krijgt én dat de leefomgeving veilig is en blijft", verklaart de FIOD in een persbericht. "Wanneer vermoedens bestaan dat deze zaken in het geding zijn, treedt de overheid hier gezamenlijk tegen op."

Er werden vandaag meer recreatieparken in Nederland gecontroleerd door de diverse instanties. Allemaal van dezelfde eigenaar: Oostappen Groep.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen Terneuzen Marina Beach
Deel dit artikel:

Reageren