Opnieuw inval in door burgemeester gesloten drugspand in Tholen

Drugspand gesloten, archieffoto
Drugspand gesloten, archieffoto © Omroep Zeeland
Bij de inval werd gistermiddag een arrestatieteam van de politie ingezet. Daarbij werd niemand gearresteerd. Wel vonden de agenten wat de politie omschrijft als 'tekenen van bewoning'.

Bijna 500 wietplanten

De vorige inval van de politie in het pand vond plaats op 15 mei. Destijds werden er bijna 500 wietplanten in de woning gevonden en de stroom voor de plantage werd illegaal afgetapt.
Diezelfde dag werd ook een inval gedaan in Poortvliet. Bij die inval in een pand aan de Hogeweg werd, in samenwerking met de Belastingdienst, een auto in beslag genomen.
Ook heeft de Belastingdienst bij de inval in Poortvliet iemand opgedragen om een 'aanzienlijk geldbedrag' te betalen. Ook in Poortvliet werd er niemand aangehouden.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>