Springen, springen, springen! Over twee weken opent het eerste overdekte trampolinepark van Zeeland

Na maanden vertraging opent het eerste overdekte trampolinepark van Zeeland bijna haar deuren. Vanaf zaterdag 8 juni kan jong en oud springen en stuiteren in een hal vol trampolines in Vlissingen.

In augustus 2018 meldde Jasper van den Elsen van Street Jump Vlissingen dat hij hoopte het trampolineparadijs eind december te kunnen openen. Dat het bijna een half jaar later is geworden, komt door meerdere tegenslagen.

Vertraging materialen

Van den Elsen: "Ten eerste hadden we te maken met vertraging van de levering van materialen. Die komen uit de hele wereld, zoals de Filipijnen, Canada en Tsjechië. Vervolgens ging een Frans opbouwteam aan de slag dat toch minder ervaren bleek te zijn dan gedacht."

Het Franse team werd vervangen door een veel meer ervaren Engels opbouwteam. "De afgelopen vier weken zijn zo'n tien man uit Engeland zeven dagen per week bezig geweest", vertelt Van den Elsen. "Zij kwamen er achter dat de onderstellen verkeerd waren opgebouwd. Alles moest dus worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd."

Toeristen

Volgens Van den Elsen staan veel Zeeuwen te trappelen tot ze los kunnen in het pand aan de Gildeweg, waar voorheen overdekte tennisbanen waren gevestigd. "We hebben al veel volgers op social media en krijgen ontzettend veel aanvragen voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes."

Overigens richt het trampolinepark zich niet alleen op Zeeuwen, maar ook toeristen. "Geen toerist kan het folderrek in het hotel, bungalowpark of op de camping voorbij lopen, zonder dat ze zien dat wij er zijn."

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen trampolinepark Street Jump
Deel dit artikel:

Reageren