Pim Bouwman keert terug naar Cyprus

Pim Bouwman uit Oost-Souburg keert terug naar de Cypriotische voetbalcompetitie. Bouwman heeft zijn contract bij het Belgische Royal Cappellen laten ontbinden en heeft in Othellos Athienou een nieuwe club gevonden in de tweede divisie van Cyprus.

(foto: Omroep Zeeland)

Bouwman (28) was al eerder actief in Cyprus bij EN Paralimni en Ermis Arradippou. Bij die laatste club vertrok hij afgelopen zomer wegens financiële problemen bij de club.

Nadat hij eerst zijn conditie op peil hield bij Royal Cappellen, was de middenvelder vanaf januari speelgerechtigd voor de Belgische club. In de wedstrijden die hij speelde, wist hij zich opnieuw in de kijker te spelen.

"Er was wel wat belangstelling. Het begon ook wel weer te kriebelen om terug naar Cyprus te gaan. Deze club heeft de zaakjes wel financieel op orde en ik heb er weer zin in. De club speelt bijna altijd mee voor promotie", aldus Bouwman.

Hij heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie voor nog één seizoen. De voorbereiding op de nieuwe competitie begint eind juli.

Deel dit artikel:

Reageren