Hoek eindigt reguliere competitie met nederlaag

Hoek heeft de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen in de Derde Divisie verloren. De ploeg van trainer Hugo Vandenheede ging in Friesland met 4-2 onderuit tegen Harkemase Boys. Hoek kan zich nu gaan richten op de nacompetitie.

Rik Impens (foto: Omroep Zeeland)

Hoek begon aan de wedstrijd met de nacompetitie in het achterhoofd, want Gertjan van Leiden en Jonathan Constansia werden gespaard en zaten op de bank. Na bijna een half uur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong door Berwout Bemmers die er uit een afgeslagen corner 1-0 van maakte. Vier minuten later werd de score verdubbeld door Henny Bouius die vanaf 16 meter raak schoot.

Aansluitingstreffer
Een kleine tien minuten na rust werd het zelfs 3-0 door Kevin Mennega en bijna was het 4-0. Rik Impens scoorde daarna twee keer, waarvan een keer via de scheidsrechter en leek de wedstrijd weer spannend te maken, maar Jochem van Putten maakte er 4-2 van.

Het reguliere seizoen zit er nu op, waarin promovendus Hoek op de keurige vierde plaats is geëindigd. De Zeeuws-Vlamingen wacht nog een toegift middels de nacompetitie.

Scoreverloop

1-0 Beimers (28)
2-0 Bouius (32)
3-0 Mennega (54)
3-1 Impens (62)
3-2 Impens (66)
4-2 Van Putten (71)

Opstelling Hoek

De Jonghe, Wilson, Fitsch (Van Leiden/67), Van den Bergh, Bannani, Vandepitte, Impens, Van Renterghem (Constansia/67), De Jager (Mbikulu/46), Doesburg, Wijkhuijs

Meer over dit onderwerp:
voetbal zeeuws-vlaanderen hsv hoek
Deel dit artikel:

Reageren