Uitslagen amateurvoetbal 25 mei

De laatste speeldag van de reguliere competitie heeft weer drie Zeeuwse kampioenen opgeleverd. 's Heer Arendskerke en Lewedorpse Boys zijn de gelukkigen bij de mannen, Sparta/JVOZ bij de vrouwen. Een andere Bevelandse club kon ook kampioen worden, maar Kloetinge verzuimde. Lees alle uitslagen in het Zeeuwse amateurvoetbal hieronder nog eens rustig na.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Hoofdklasse A
Hoek slaagt er niet in om de verre uitwedstrijd te winnen, in Harkema werd het 4-2 voor de thuisclub. Op naar de nacompetitie voor Hoek, met als inzet promotie naar de Tweede Divisie.

Stand Hoofdklasse A
Hoek eindigt als promovendus op de vierde plaats in de eindstand.

Lees ook:

1e klasse B
Kloetinge moest met minimaal 3-0 winnen, maar verloor en kan zich nu richten op de nacompetitie. De Meeuwen eindigt de laatste wedstrijd in de eerste klasse met een nederlaag.

Lees ook:

2e klasse E
Voor Nieuwdorp is het doek gevallen. De Bevelandse formatie vocht het hele seizoen tegen degradatie maar capituleerde vandaag.

3e klasse A
's Heer Arendskerke hield het hoofd koel, want concurrent Luctor Heinkenszand won, maar de ploeg van Adriaan Nieuwenhuijse is kampioen en speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

3e klasse B
ZSC moest winnen om kans te houden op rechtstreekse handhaving, maar dat lukte niet. De ploeg uit Scharendijke mag in de nacompetitie proberen om niet te degraderen.

4e klasse A
Het hele seizoen was het een tweestrijd tussen twee Bevelandse clubs: Hoedekenskerke/Kwadendamme en Lewedorpse Boys. Uiteindelijk gaat de titel naar Lewedorp.

4e klasse B
DwO'15 gaat de nacompetitie in in plaats van SPS dat de vierde plaats verspeelde vanmiddag.

5e klasse A zondag
Corn Boys eindigt het seizoen op de achtste plaats.

1e klasse A vrouwen

De enige Zeeuwse club in deze klasse weet het laatste reguliere competitieduel niet te winnen. IJzendijke eindigt op de vijfde plaats.

2e klasse B vrouwen

Vorig seizoen promoveerde Sparta/JVOZ al naar de tweede klasse en nu wordt de ploeg van coach Niels Slager opnieuw kampioen.

3e klasse C vrouwen

FC Dauwendaele en MZC'11 winnen hun laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren