Uitslagen amateurvoetbal 25 mei

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Hoofdklasse A

Hoek slaagt er niet in om de verre uitwedstrijd te winnen, in Harkema werd het 4-2 voor de thuisclub. Op naar de nacompetitie voor Hoek, met als inzet promotie naar de Tweede Divisie.

Stand Hoofdklasse A

Hoek eindigt als promovendus op de vierde plaats in de eindstand.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge moest met minimaal 3-0 winnen, maar verloor en kan zich nu richten op de nacompetitie. De Meeuwen eindigt de laatste wedstrijd in de eerste klasse met een nederlaag.

Lees ook:

2e klasse E

Voor Nieuwdorp is het doek gevallen. De Bevelandse formatie vocht het hele seizoen tegen degradatie maar capituleerde vandaag.

3e klasse A

's Heer Arendskerke hield het hoofd koel, want concurrent Luctor Heinkenszand won, maar de ploeg van Adriaan Nieuwenhuijse is kampioen en speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

3e klasse B

ZSC moest winnen om kans te houden op rechtstreekse handhaving, maar dat lukte niet. De ploeg uit Scharendijke mag in de nacompetitie proberen om niet te degraderen.

4e klasse A

Het hele seizoen was het een tweestrijd tussen twee Bevelandse clubs: Hoedekenskerke/Kwadendamme en Lewedorpse Boys. Uiteindelijk gaat de titel naar Lewedorp.

4e klasse B

DwO'15 gaat de nacompetitie in in plaats van SPS dat de vierde plaats verspeelde vanmiddag.

5e klasse A zondag

Corn Boys eindigt het seizoen op de achtste plaats.

1e klasse A vrouwen

De enige Zeeuwse club in deze klasse weet het laatste reguliere competitieduel niet te winnen. IJzendijke eindigt op de vijfde plaats.

2e klasse B vrouwen

Vorig seizoen promoveerde Sparta/JVOZ al naar de tweede klasse en nu wordt de ploeg van coach Niels Slager opnieuw kampioen.

3e klasse C vrouwen

FC Dauwendaele en MZC'11 winnen hun laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen.

Lees ook: