Politie onderzoekt doodsoorzaak vrouw Oostkapelle

Politie onderzoekt doodsoorzaak vrouw Oostkapelle
Politie onderzoekt doodsoorzaak vrouw Oostkapelle © Omroep Zeeland
De politie doet in Oostkapelle onderzoek naar de doodsoorzaak van een vrouw
Volgens woordvoerder Willem-Jan Uyttehage van de politie Zeeland-West-Brabant is nu nog niets met zekerheid te zeggen over de wijze waarop de vrouw is overleden. "Alle opties zijn nog open. Het kan een natuurlijk overlijden zijn, of een zelfdoding, of bijvoorbeeld een val, maar ook een misdrijf sluiten wij niet uit". De politie verwacht morgen meer duidelijkheid te hebben. Dan is de sectie op het stoffelijk overschot afgerond.
De vrouw werd vrijdag rond 16.00 uur gevonden. Nadat duidelijk was geworden dat de vrouw was overleden heeft de technische recherche onderzoek gedaan in de woning en in de omgeving daarvan. Daarbij is ook een afvalcontainer onderzocht.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>