Tim Knol en DJ Sandstorm op Klomppop en nieuw onderdeel voor jongeren

Klomppop in Ovezande
Klomppop in Ovezande © Omroep Zeeland
Eerder liet het festival, dat gepland staat op 24 tot en met 26 mei, al weten dat artiesten als Maan, Claw Boys Claw, Fresku en Indian Askin zouden optreden. Behalve Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, zijn ook de Vlaamse unurban band Borokov Borokov en YSA, de Middelburgse singer-songwriter Isabelle van Beek, toegevoegd.

Speciaal voor jongeren

Voor de jaarlijkse straattheatermiddag op zondag 26 mei druppelen de eerste namen binnen: Metalblaaskapel Blaas of Glory en Nederpopskafeestfolkband Staal Met Glazen. Op die zondag, die het festival als familiedag bestempelt, wordt een nieuw onderdeel geïntroduceerd, speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Volgens Klomppop kwam die groep te weinig aan bod. Tussen 15.30 en 17.30 uur nemen de Kloetingse DJ Nikki en rapper Jiri11 daarom de tent over.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>