Uitslagen amateurvoetbal 26 mei

GOES heeft de derde periode in de Derde Divisie gewonnen. Op eigen veld was de ploeg van Rogier Veenstra met 4-1 te sterk voor OSS'20, waardoor het nu om promotie mag strijden. Ook voor VC Vlissingen is het seizoen nog niet voorbij; het verloor met 2-1 van Nuenen en zag concurrent Leonidas verrassend winnen van Halsteren. Daardoor speelt Vlissingen nacompetitie tegen degradatie.

(foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie B

GOES verslaat OSS'20 met 4-1 dankzij goals van Schalkwijk (2x), Nguyen en Klap. Het wint de periode en mag om promotie spelen in de nacompetitie. Daarin speelt het aanstaande woensdag thuis tegen Tweede Divisionist FC Lienden, zaterdag wacht de uitwedstrijd.

Stand Derde Divisie

GOES eindigt op de vierde plaats.

Hoofdklasse B

Vlissingen had handhaving in eigen hand als het zou winnen in en tegen Nuenen. De Walcherse club komt in de eerste ronde van de nacompetitie uit tegen SC Bemmel.

Stand Hoofdklasse B

Vlissingen weet een teleurstellend seizoen net niet te bekronen met rechtstreekse handhaving.

2e klasse E

Zeelandia Middelburg slaagt er niet in om de laatste wedstrijd op zondag te winnen. De club van trainer Salim Ben Sellam zien we volgend jaar terug in de zaterdag vierde klasse.

3e klasse A

Clinge vocht voor de laatste kans om degradatie te ontlopen, maar zag concurrenten Victoria'03 en Schijf ook winnen en speelt dus nacompetitie. Terneuzen profiteerde van de nederlaag van RBC en pakt de tweede plaats. HVV'24 gaat met Terneuzen mee naar de nacompetitie om promotie.

4e klasse A

Groede won met 2-7 en veroverde daarmee de derde periode.

5e klasse A

Sluis is er niet in geslaagd de titel te pakken. De ploeg verloor met 2-0 van Graauw en zag concurrent Nieuw Borgvliet kampioen worden.

2e klasse F Vrouwen

De vrouwen van Hontenisse wonnen wel, maar het was niet voldoende voor de titel. Ze krijgen een herkansing via de nacompetitie.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren