Medebewoner appartementencomplex verdacht van moord op vrouw Oostkapelle

Een 56-jarige bewoner van het appartementencomplex in Oostkapelle waar vrijdagmiddag een vrouw om het leven is gebracht, is vanochtend gearresteerd. Dat bevestigt de politie. Hij wordt ervan verdacht de 78-jarige vrouw om het leven te hebben gebracht. De verdachte is een bekende van de politie.

Recherche doet onderzoek bij het appartementencomplex (foto: HV Zeeland)

Een buurtbewoner vertelt dat de man vanochtend rond 8.00 uur meegenomen werd door een arrestatieteam. De man zou in hetzelfde appartementencomplex wonen. Verschillende bewoners hadden al het vermoeden dat de man iets te maken had met de dood van de vrouw. Hij zou zeer agressief zijn en vooral de oudere bewoners waren bang van hem. Ook de politie zegt te weten dat er in het appartementencomplex 'het één en ander speelde' rondom de man. De recherche onderzoekt op dit moment de woning van de verdachte.

Politie wist dat er wat speelde rond de verdachte

De vrouw werd afgelopen vrijdag zwaargewond gevonden bij het appartementencomplex aan de Veldzigt. Ze overleed ter plekke. Uit sectie op het lichaam bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht. De politie is toen direct een groot onderzoek gestart en heeft onder meer een afvalcontainer bij het appartementencomplex doorzocht op zoek naar bewijs. Daarnaast zijn bewoners uit het complex ondervraagd en er is een getuigenoproep gedaan.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
politie Oostkapelle
Deel dit artikel:

Reageren