Volg de Zeeuwse Top 40 bij Omroep Zeeland

Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2019
Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2019 © Omroep Zeeland
De afgelopen negen dagen kon er gestemd worden op liedjes van Zeeuwse bodem. De voorgaande jaren stond Aan de Kust van BLØF op zeven keer op 1, drie keer haalde Oceaan van Racoon de hoogste positie. Vorig jaar veroverden BLØF en Geike Arnaert met Zoutelande vanuit het niets de nummer één positie. Ook Meriete van Surrender stond één keer op nummer 1.
Wil je morgen reageren tijdens de uitzending? Gebruik dan #zt40 op Twitter of laat een reactie achter op de Facebookpagina van de Zeeuwse Top 40.
Maar wil je nog meer weten van de Zeeuwse Top 40? Luister dan morgenmiddag tussen 17.15 en 18.00 uur naar de radio. Elsa van Hermon en muziekredacteur Marcel van den Driest nemen dan de de lijst nog eens rustig door. Wat waren de opvallende veranderingen en wie hebben we gemist op de lijst?
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>