Uitslagen amateurvoetbal 1 juni

Hoek en GOES zijn er niet in geslaagd om de hoop op promotie naar de Tweede Divisie levend te houden. Na de nederlagen van afgelopen woensdag verloren beide hoogstspelende Zeeuwse clubs vanmiddag opnieuw. Ook voor Krabbendijke en Tholense Boys was er slecht nieuws, deze tweedeklassers degradeerden vanmiddag. In onderstaand overzicht kun je alle uitslagen in de nacompetitie van de clubs uit onze provincie nog eens nalezen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Nacompetitie Tweede Divisie/Derde Divisie
Er speelt komend seizoen geen Zeeuwse club in de Tweede Divisie. Zowel Hoek als GOES won ook de tweede wedstrijd in de nacompetitie niet.

Lees ook:

Nacompetitie 1e klasse/2e klasse
De twee Zeeuwse clubs die nog kans maakten op promotie naar de 1e klasse zijn uitgeschakeld. Zowel Arnemuiden als Oostkapelle verloor. Oostkapelle stond enige tijd bovenaan, maar heeft sinds 16 februari al niet meer gewonnen.

Nacompetitie 2e klasse/3e klasse
Na één seizoen is het doek gevallen voor Krabbendijke en Tholense Boys. Beide clubs verloren vandaag en keren terug naar de 3e klasse. Luctor Heinkenszand, Walcheren en Zaamslag blijven in de race voor promotie. Luctor Heinkenszand zorgde voor een zevenklapper door Barry Olierhoek die drie keer scoorde, Rutger van Rossum en Martijn Siemonse scoorden ieder twee keer.

Nacompetitie 3e klasse/4e klasse
FC Dauwendaele en Patrijzen zijn door naar de volgende ronde. Beiden hadden wel minimaal een verlenging nodig om door te gaan naar de finaleronde van volgende week.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren