Automobilist rijdt de sloot in en gaat er samen met de bijrijder vandoor

De twee inzittenden van een auto die in de sloot belandde bij Hulst zijn er vanmiddag na het ongeluk vandoor gegaan. Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur op de Zoutestraat, tussen de kruisingen met de Veldstraat en de Kijkuitstraat. De auto raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde via de berm aan de andere zijde van de weg op zijn kop in een droge sloot.

De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde op zijn kop in een droge sloot (foto: HV Zeeland)

Volgens getuigen zaten er twee inzittenden in de auto, maar toen de opgeroepen hulpdiensten arriveerden, was er niemand bij de auto te bekennen. Wel lag bij de auto één sportschoen, dus vermoedelijk heeft één van de twee bij het verlaten van de plek van het ongeluk een schoen verloren.

Strafbaar

De politie doet onderzoek naar wie er in de auto heeft gereden ten tijde van het ongeluk en waarom diegene er, samen met de bijrijder, vandoor ging nadat hun auto in de sloot was beland. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en meegenomen. Tijdens de berging was de weg korte tijd afgesloten.

De auto is meegenomen door een bergingsbedrijf, de politie onderzoekt het ongeluk (foto: HV Zeeland)

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren