Politie nog steeds op zoek naar eigenaren van gestolen fietsen

De politie is nog altijd op zoek naar de eigenaren van drie fietsen die twee jonge vandalen achterlieten in Goes. De twee jongens van 16 en 17 jaar uit Goes hebben volgens de politie een spoor aan vernielingen en diefstallen in Goes en omgeving achtergelaten.

Politielogo op uniform agent, archieffoto (foto: Politie Zeeland - West-Brabant)

De twee zouden een scootmobiel gestolen hebben, met een heftruck hebben rondgescheurd op een terrein aan het Westeinde in Kloetinge, op meerdere plekken in Goes auto's en schuttingen hebben beklad met verf, kliko's in brand gestoken hebben en meerdere fietsen hebben gestolen. Ook zouden ze een hond hebben meegenomen uit een hondenhok en die verderop in een geparkeerde auto hebben achtergelaten.

Kindercrossfiets

Van drie achtergelaten fietsen, waaronder één kindercrossfiets, is nog niet bekend waar die vandaan komen. De politie roept de eigenaren op om zich te melden. Ook andere gedupeerden, die hun schade nog niet doorgegeven hebben aan de politie, worden opgeroepen om contact op te nemen. Tot nu toe hebben twaalf gedupeerden zich gemeld bij de politie.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren