Alpe d'HuZes live te volgen bij Omroep Zeeland

Een eerdere editie van Alpe d'HuZes.
Een eerdere editie van Alpe d'HuZes. © Omroep Zeeland
Tussen 9.00 en 17.00 uur laat Omroep Zeeland op televisie een rechtstreeks verslag van het evenement zien. Ook op de radio is er volop aandacht voor de Zeeuwse deelnemers. Onze presentatoren bellen ze regelmatig om te horen hoe het gaat.
Alpe d'HuZes bestaat sinds 2006. Tijdens die eerste editie werd er ruim 370.000 euro opgehaald voor KWF. 2012 was het recordjaar met een bedrag van ruim 32 miljoen. Vorig jaar bleef de teller steken op ruim 11 miljoen euro. De deelnemers beklimmen morgen maximaal zes keer de Alpe d'Huez.

Delta Ride for the Roses

Volgende week zaterdag, op 15 juni, wordt er in Zeeland gefietst voor KWF Kankerbestrijding. Dan wordt in Zeeuws-Vlaanderen de Delta Ride for the Roses verreden. Een verslag van de Delta Ride is op maandag 17 juni te zien in Evenement van de Week.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>