Uitslagen amateurvoetbal maandag 10 juni

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Nacompetitie 2e/3e klasse

Terneuzen verliest na strafschoppen van WSC. Terneuzen speelt een groot deel van de wedstrijd met een man meer nadat de keeper van WSC een rode kaart kreeg. Can Kiran zet Terneuzen vroeg op 1-0, maar WSC komt in de 87e minuut op 1-1 en in de verlenging komt de ploeg uit Waalwijk met ene man minder op 1-2. Devano Riemens zorgt voor de 2-2.
In de strafschoppenserie verzuimt Terneuzen-keeper Jeremy Geensen de wedstrijd te beslissen. Hij schiet naast. Daarna komt WSC op voorsprong en mist Enrico van Overmeeren namens Terneuzen: 5-6 voor WSC.

Nacompetitie 3e/4e klasse

Groede is enige Zeeuwse ploeg in de finaleronde van deze nacompetitie door een zege op Sprundel na verlenging. Groede kwam steeds na een achterstand terug.

Nacompetitie 4e/5e klasse

Sluis is gepromoveerd naar de 4e klasse. In IJzendijke versloeg de vijfde klasser Biervliet en laatstgenoemde is daarmee gedegradeerd.

Nacompetitie vrouwen 1e/2e klasse

De vrouwen van Hontenisse weten nu dat ze tegen RKDEO zullen spelen aanstaande zondag in de finale om promotie naar de 1e klasse.