Zeeland Wordt Wakker 12 juni 2019: Regenboogscholen, honderdjarigen en Amuse

Zeeland Wordt Wakker 12 juni 2019: Regenboogscholen, honderdjarigen en Amuse
Zeeland Wordt Wakker 12 juni 2019: Regenboogscholen, honderdjarigen en Amuse © Omroep Zeeland
Politie bij Domino's Terneuzen
Politie bij Domino's Terneuzen © HV Zeeland
Een filiaal van Domino's Pizza in Terneuzen is overvallen. De technische recherche doet onderzoek in en om het pand aan de Axelsestraat.

Lees ook:

© Omroep Zeeland

Lespakket

Praten over homo's en transgenders en acceptatie en begrip kweken. De GGD gaat samen met het Anti Discriminatie Bureau Zeeland langs basisscholen in Goes en Middelburg.

Lees ook:

Zorg
Zorg © Pixabay

Honderd en meer

De gemeente Goes heeft van de dertien Zeeuwse gemeenten de meeste inwoners van honderd jaar of ouder. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat op 1 januari van dit jaar zeventien inwoners van de gemeente de honderd jaar vol hebben gemaakt. Na Goes volgen Middelburg met zestien en Schouwen-Duiveland met dertien.

Lees ook:

Film by the Sea 2019
Film by the Sea 2019 © Omroep Zeeland

Amuse

In Vlissingen is een tipje van de sluier van het komende filmfestival Film by the Sea opgelicht. En de jury werd gepresenteerd.

Lees ook:

Schapen op de dijk bij Kamperland
Schapen op de dijk bij Kamperland © Henk Zwemer

Het weer

Vanochtend is het bewolkt en regenachtig. Er kan veel regen vallen en er is een kleine kans op een klap onweer. Vanmiddag wordt het vanuit het zuiden droog en breekt de zon nog even door. Met een zwakke zuidenwind wordt het 18 tot 20 graden.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>