Hoek haalt Sander Versendaal van Oostkapelle binnen

Sander Versendaal is de zevende aanwinst van Hoek in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. De vleugelverdediger (19) komt over van Oostkapelle, waarmee hij het afgelopen seizoen in de 2e klasse speelde. Daarvoor kwam Versendaal uit voor FC Twente en de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ).

Sander Versendaal scoort namens Oostkapelle tegen Terneuzense Boys (foto: Evalien Gabriƫlse)

Versendaal stond een paar weken geleden in de belangstelling van NAC Breda, dat hem in het beloftenteam wilde laten spelen. Toen dat team bij NAC werd opgeheven was een transfer van de baan en leek de talentvolle voetballer langer bij Oostkapelle te blijven. Nu maakt hij dus alsnog promotie en is Versendaal de zevende nieuweling in de selectie van Hoek.

15 juni

De transfer van Versendaal naar Hoek valt nog binnen de transferdeadline in het amateurvoetbal. Na 15 juni zijn overschrijvingen niet meer mogelijk. Eerder trok Hoek al Erwin Franse, Roycel James (beiden GOES), Francis Kabwe Manengela (Halsteren), Nicholas Skverer (Woezik), Abdoe Abdenbi (VC Vlissingen) en Alexander Embrechts (KVK Westhoek) aan.

Tien spelers weg

Tien spelers vertrekken bij Hoek. Levi Mombarg bewandelt de omgekeerde weg van Versendaal en gaat naar Oostkapelle. De andere negen voetballers die Hoek verlaten zijn: Lionel Fitsch, Marijn Wijkhuijs (beiden Kloetinge), Kyle Doesburg (SteDoCo), Thomas van Renthergem (Lebbeke), Gianni Tiebosch (TOP Oss), Sidy Ceesay (Avanti Stekene), Vin Vercouteren (Temse), Yves Nyemb (onbekend) en Zinou Chergui (onbekend).

Deel dit artikel:

Reageren