Lees terug: verslag rechtszaak over de dodelijke aanrijding fietsers Goes

De inhoudelijke behandeling van een dodelijk ongeluk in Goes is begonnen. Bij dat ongeluk op 28 oktober vorig jaar kwamen een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend om het leven. Vandaag komen meer informatie over het ongeluk naar buiten en ook komt het Openbaar Ministerie met de strafeis.

Verslaggever Niels Schuurbiers deed via Twitter vanuit de rechtszaal live verslag van de zitting, je kunt het hieronder teruglezen:

In de vroege ochtend van zondag 28 oktober 2018 worden een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend aangereden als ze in de Goese Van de Spiegelstraat fietsen. De opgeroepen hulp mag niet meer baten, de man en vrouw overlijden ter plekke.

Aan de fiets is te zien hoe hard de klap moet zijn geweest. Uit een blaastest bleek dat de toen 19-jarige verdachte als beginnend bestuurder ruim vier keer te veel gedronken had. Op een kleine onderbreking na zit de verdachte sinds het ongeluk in voorarrest.

Twee doden bij ongeluk Goes (foto: HV Zeeland)

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes rechtbank ongeluk Van de Spiegelstraat
Deel dit artikel:

Reageren