Man weigert speekseltest en rent weg van politie

Man weigert speekseltest en rent weg van politie
Man weigert speekseltest en rent weg van politie © Omroep Zeeland
Politie-uniform (archieffoto)
Politie-uniform (archieffoto) © Omroep Zeeland
De Vlissinger werd gisteravond rond 23.15 uur op de Hercules Segherslaan in Vlissingen aan de kant gezet. Omdat de agenten wisten dat de man in het verleden onder invloed van drugs achter het stuur heeft gezeten en omdat er een henneplucht uit de auto kwam, wilden ze een speekseltest afnemen. Maar daar dacht de man anders over en hij zette het op een lopen.

Hasj op zak

De Vlissinger kon op de Jacob Marislaan worden ingerekend. Hij gooide nog iets weg wat later bleek een kleine verpakking met vermoedelijk drugs te zijn. Ook had hij hasj op zak. De man is afgevoerd naar het politiebureau. Daar weigerde hij bloed te laten afnemen. Zijn rijbewijs is ingenomen. Rond 2.20 uur werd hij in vrijheid gesteld met verschillende processen-verbaal op zak.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>