Uitslagen amateurvoetbal zondag 24 februari

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde Divisie

GOES was verantwoordelijk voor een daverende stunt tegen TEC. Sherief Tawfik maakte voor rust de enige treffer van de wedstrijd. In de tweede helft drong de ploeg uit Tiel nog wel aan, maar de ploeg van Veenstra hield stand. Daardoor stijgt GOES naar de zevende plek en verliest TEC de koppositie aan Jong Volendam.

Lees ook:

Hoofdklasse B

VC Vlissingen kwam niet in actie deze speelronde. Toch staat de druk volop de ketel voor de ploeg van Thomas Ragut nadat concurrent De Meern met 1-2 won van Alphense Boys. Daardoor is het verschil tussen beide ploegen nog maar een punt in het voordeel van Vlissingen.

2e klasse E

Zeelandia Middelburg leek lang punten te verspelen tegen het hoger geklasseerde Cluzona, maar komt in de slotfase alsnog langszij door Jorn Soethout.

3e klasse A

Terneuzen pakt de periodetitel na de winst op HVV'24. Laatstgenoemde ziet het gat met koploper RBC daardoor vergroot worden tot zeven punten. De ploeg uit Hulst heeft nog wel een inhaalwedstrijd voor de boeg.

Lees ook:

4e klasse A

STEEN heeft het lang lastig met Groede, maar wint toch dankzij een doelpunt van Kenneth Dankaert. Achtervolger Hontenisse wint ook. Kris van Meele maakt er twee tegen Hulsterloo.

5e klasse A

Lijstaanvoerder Sluis weet niet te winnen op bezoek bij Lepelstraatse Boys. Bij de bezoekers waren Lucas Willems, Stijn Olde Klieverik en Jens Pyfferoen trefzeker. Nieuw Borgvliet komt door het puntverlies van Sluis naast de koploper.