Deadline Day: Kloetinge hengelt Hubregtse nog net op tijd binnen, rentree oud-prof Lord

Zaterdag eersteklasser Kloetinge heeft vlak voor de sluiting van de overschrijvingstermijn in het amateurvoetbal nog een versterking gepresenteerd. Jeremy Hubregtse uit Scharendijke komt over van Nieuwenhoorn. Daar tegenover staat het vertrek van aanvaller Can Özgan. Wat ook opvalt is een aanwinst van RCS. Oud-prof Lionel Lord gaat meetrainen bij de club uit Oost-Souburg.

Jeremy Hubregtse uit Scharendijke speelt komend seizoen voor Kloetinge (foto: Orange Pictures)

Hubregtse (27) speelde in het verleden voor Nieuwenhoorn, GOES en ASWH. Bij die laatste club moest hij ruim een jaar met een blessure aan zijn knie toekijken, waarna hij besloot terug te keren naar Nieuwenhoorn. Nu kiest Hubregtse dus voor Kloetinge. De Bevelandse club zocht nog een aanvallende versterking en heeft die met Hubregtse gevonden. Kloetinge wil volgend seizoen promotie naar de Hoofdklasse realiseren. Dat moet dan gebeuren zonder aanvaller Can Özgan. Hij heeft besloten naar zijn oude club Patrijzen uit 's-Heerenhoek terug te keren.

Lord

Een van de nieuwe spelers die RCS aan de selectie toevoegt is oud-profvoetballer Lionel Lord. De oud-speler van onder anderen Heerenveen, Cambuur, Fortuna Sittard en KV Oostende was de afgelopen jaren niet actief, maar gaat als 38-jarige weer voetballen bij de club uit Oost-Souburg. Lord wordt bij RCS ook jeugdtrainer van het JO19 team.

Wie gaat waar spelen?

Ook deze zomer wisselen weer een heleboel Zeeuwse voetballers van club. Wat er gaat veranderen ben je favoriete club lees je in ons overzicht.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv Kloetinge Jeremy Hubregtse
Deel dit artikel:

Reageren