Brand in B&B in Goes snel geblust; politie vermoedt brandstichting

Een brand in Goes heeft de brandweer afgelopen nacht een paar uur bezig gehouden. De brand zelf in B&B Oostmolenhoeve stelde niet zo veel voor en was dan ook snel onder controle. Het nablussen en controle vergden meer tijd. De politie vermoedt brandstichting.

Kort voor 1.30 uur werden twee tankautospuiten, een waterwagen en hoogwerker opgeroepen voor een brand in de Oostmolenhoeve. De B&B is gevestigd in een voormalige fruitteeltboerderij met een rieten dak en daarom zette de brandweer direct groot in.

Bij aankomst bleek er brand te woedden boven de schuurdeuren. De brandweer had slechts een kwartiertje nodig om de vlammen onder controle te krijgen, maar daarna duurde het lang om de brand helemaal uit te krijgen. Daarvoor moest ook een en ander gesloopt worden. Nadat met een warmtecamera was geconstateerd dat de brand echt uit was is de brandweer ingerukt. Toen was het inmiddels bijna 3.45 uur.

Bij de brand raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de brand, omdat er een vermoeden is van brandstichting.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes 112 Brand B&B Oostmolenhoeve
Deel dit artikel:

Reageren