Poppodium De Piek wil duidelijkheid over huisvesting

Poppodium De Piek wil duidelijkheid over huisvesting
Poppodium De Piek wil duidelijkheid over huisvesting © Ben Willemsen
Het elektroduo Designer Violence teedt op in De Piek
Het elektroduo Designer Violence teedt op in De Piek © Carina Dumais
Dat nieuwe bestuur kreeg de toezegging dat het pand een jaar lang gebruikt zou mogen worden. Maar volgens bestuursvoorzitter Kevin van Gorkom heeft De Piek een toezegging nodig voor langere termijn.

Brochure

Nu, na het eerste half jaar, heeft het bestuur van De Piek een brochure gemaakt, waarin de gemeente wordt opgeroepen om duidelijkheid te geven. "We hebben steun nodig voor onze kosten voor nutsvoorzieningen en bijvoorbeeld ons ticketsysteem. Om fondsen te kunnen werven om dat te kunnen betalen, hebben we een garantie van de gemeente nodig over het gebruik van het gebouw."
De Piek wil duidelijkheid van gemeente Vlissingen
"Als we die garantie hebben, kunnen we ook makkelijker fondsen werven en samenwerkingsverbanden met scholen aangaan", zegt Van Gorkom. In de evaluatie van het eerste halfjaar zegt het bestuur dat ze vooral wil inzetten op kleinschaligheid, omdat je dan de meeste publieksgroepen en muzikanten kunt bedienen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>