Twee aanhoudingen bij politie-inval bij autobedrijf in Goes

De politie heeft aan het einde van de middag een inval gedaan bij een autobedrijf in Goes. Tien politie-eenheden waren rond 18.00 uur aanwezig bij het bedrijf aan de Livingstoneweg.

Bij de politie waren signalen binnengekomen dat er bij het bedrijf strafbare feiten plaats zouden vinden. Om wat voor beschuldigingen het gaat, wil de politie nu nog niet zeggen. Naast meerdere gewone politie-eenheden waren er een arrestatieteam van de politie en een officier van justitie aanwezig bij de doorzoeking.

Aanhoudingen

Ten tijde van de inval waren twee medewerkers aanwezig. Zij zijn door de politie aangehouden. Er is volgens de politie één gestolen voertuig in beslag genomen en er zijn ook meerdere auto-onderdelen meegenomen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Politie-inval bij autobedrijf in Goes (foto: HV Zeeland)

De aanwezige agenten hebben ook de afvalcontainer van het bedrijf doorzocht. Daarbij zijn meerdere kentekenplaten uit het afval gehaald en als bewijs meegenomen. Bij de doorzoeking is ook een speurhond van de politie ingezet.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren