Verdachte overval Poolse supermarkt Terneuzen opgepakt

De politie heeft vanmorgen in Arnhem een verdachte aangehouden voor de gewelddadige overval op de Poolse supermarkt vorige week in Terneuzen. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller.

Politieonderzoek na steekincident Terneuzen (foto: HV Zeeland)

Het gaat om een 23-jarige inwoner van het Gelderse Malden. De man is vanmorgen rond 08.30 uur aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Hij is in de loop van de dag overgebracht naar Zeeland voor verhoor.

De eigenaar van de winkel raakte zaterdagavond 8 juni ernstig gewond toen hij bij een overval werd gestoken. Volgens een woordvoerder van de politie is hij inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en maakt het naar omstandigheden goed.

Meer aanhoudingen

De twee overvallers wisten lopend te ontkomen. Bij het onderzoek van de politie werden camerabeelden van de overvallers gebruikt. Deze beelden leidden naar de 23-jarige verdachte die vanmorgen is aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Terneuzen overval supermarkt poolse
Deel dit artikel:

Reageren