Westerscheldetunnel vanavond en vannacht dicht, omrijden via Antwerpen

Werkzaamheden in de Westerscheldetunnel
Werkzaamheden in de Westerscheldetunnel © Westerscheldetunnel N.V.
Verkeer wordt omgeleid via Antwerpen, de omleidingsroute wordt aangegeven door gele verkeersborden. De verwachting is dat de tunnel uiterlijk morgenochtend om 05.00 uur weer opengaat.

Jaarlijks onderhoud

De afsluiting van de Westerscheldetunnel is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Dit jaar wordt bij het jaarlijks onderhoud gewerkt aan het asfalt en het hele tracé nagekeken. Ook op het Tolplein bij Borssele worden er werkzaamheden verricht.
Donderdag 20 juni is de oostbuis vanaf Terneuzen ook een uur afgesloten. Vanaf ongeveer 13.30 uur rijden de renners van de ZLM Tour door de tunnel voor de etappe richting Heinkenszand.

Ook Oosterscheldekering dicht

Vannacht is overigens ook de Oosterscheldekering dicht voor verkeer. Deze en volgende week wordt van maandag tot en met vrijdag de kering tussen 20.00 uur en 6.00 uur afgesloten voor onderhoud. Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>