Dode vrouw Westdorpe slachtoffer misdrijf

Het lichaam dat gisteren werd gevonden bij Westdorpe is van een vrouw. Gezien de verwondingen aan haar lichaam gaat de politie uit van een misdrijf. De identiteit van de vrouw is nog niet vastgesteld.

Om erachter te komen wie de vrouw is roept de politie de hulp in van het publiek. Het slachtoffer is een blanke vrouw tussen de 50 en 60 jaar met een normaal postuur en kort rossig haar. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang, heeft geen tatoeages of sieraden en werd zonder kleding aangetroffen.

Het lichaam is gisteren gevonden in een weiland langs de Sint Anthoniekade bij het natuurgebied Canisvliet op enkele meters vanaf de Belgische grens. Daarom werkt de Nederlandse politie intensief samen met collega's uit België.

Dode gevonden Westdorpe 2 (foto: HV Zeeland)

De politie heeft inmiddels een team van twintig rechercheurs samengesteld. het team forensische opsporing heeft op de vindplaats uitvoerig onderzoek gedaan. Ook is een helikopter ingezet om foto's te maken van de omgeving waar de vrouw is aangetroffen. Inmiddels zijn verschillende passanten gehoord. Morgen wordt er sectie verricht op het lichaam.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren