Vijftien tips over dode vrouw Westdorpe; gouden tip nog niet binnen

Onderzoek naar dode vrouw Westdorpe
Onderzoek naar dode vrouw Westdorpe © HV Zeeland
Vandaag wordt er sectie verricht op het lichaam van de vrouw. Daaruit moet bekend worden wat de doodsoorzaak is. Om de identiteit van de vrouw vast te stellen, doet de politie nog steeds beroep op het publiek. Het slachtoffer is een blanke vrouw tussen de 50 en 60 jaar oud. Ze heeft een normaal postuur, 1.65 tot 1.70 meter lang en kort rossig haar. De vrouw heeft geen tatoeages of sieraden.
Onderzoek naar dode vrouw in Westdorpe
De vrouw werd zaterdag rond het middaguur vlakbij de Belgische grens gevonden. Daarom heeft de politie nauw contact met de Belgische collega's. Het signalement van de vrouw wordt daarom ook in België verspreid.
Hoewel de politie blij is met de vijftien tips die zijn binnengekomen, zit de gouden tip er nog niet tussen, zegt politiewoordvoerder Aalders. Ze roept dan ook iedereen die meer weet over deze zaak op om zich te melden.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>