Vijftien tips over dode vrouw Westdorpe; gouden tip nog niet binnen

De politie heeft tot nu toe vijftien tips binnengekregen over de dode vrouw die zaterdag werd gevonden bij Westdorpe. Haar lichaam werd zaterdag in een weiland langs de de Sint Anthoniekade zonder kleren aangetroffen. Dat maakt de identificatie van de vrouw extra lastig. "Ze had gewoon helemaal niks bij zich waaraan we haar kunnen identificeren", vertelt woordvoerder Mireille Aalders.

Onderzoek naar dode vrouw Westdorpe (foto: HV Zeeland)

Vandaag wordt er sectie verricht op het lichaam van de vrouw. Daaruit moet bekend worden wat de doodsoorzaak is. Om de identiteit van de vrouw vast te stellen, doet de politie nog steeds beroep op het publiek. Het slachtoffer is een blanke vrouw tussen de 50 en 60 jaar oud. Ze heeft een normaal postuur, 1.65 tot 1.70 meter lang en kort rossig haar. De vrouw heeft geen tatoeages of sieraden.

De vrouw werd zaterdag rond het middaguur vlakbij de Belgische grens gevonden. Daarom heeft de politie nauw contact met de Belgische collega's. Het signalement van de vrouw wordt daarom ook in België verspreid.

Hoewel de politie blij is met de vijftien tips die zijn binnengekomen, zit de gouden tip er nog niet tussen, zegt politiewoordvoerder Aalders. Ze roept dan ook iedereen die meer weet over deze zaak op om zich te melden.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren