Veiligheidsregio: geen problemen tijdens telefoonstoring

Veiligheidsregio: geen problemen tijdens telefoonstoring
Veiligheidsregio: geen problemen tijdens telefoonstoring © Omroep Zeeland

Hulpdiensten

Tijdens de storing stuurden Veiligheidsregio's extra agenten en ambulances de straat op. Ook werden er verschillende telefoonnummers bekend gemaakt die mensen via Whatsapp konden bereiken in geval van nood. In Zeeland zijn 62 brandweerposten bemand geweest zodat mensen ook daar om hulp konden vragen indien nodig.
Storing KPN verholpen, 112 weer bereikbaar

Druk

Bij het Adrz in Goes was het drukker dan normaal op de Spoedeisende Hulp omdat mensen daar direct heen gingen. Ook bleven de dienstdoende medisch specialisten in het ziekenhuis om veilige zorg te kunnen garanderen. Familie van patiënten in kritieke toestand op de Intensive Care hebben per sms alternatieve contactgegevens doorgestuurd gekregen.
Mobiele telefoon
Mobiele telefoon © Pixabay
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>