Auto rijdt tegen vangrail A58 bij Kapelle, bestuurder gewond

Bij een ongeluk op de A58 ter hoogte van Kapelle is vanmorgen de bestuurder van een auto gewond geraakt. De automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail gereden. De bestuurder van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De beschadigde auto kwam in de middenberm terecht. Door de nasleep van het ongeluk stond ook een file tussen knooppunt de Poel bij Goes en Kapelle.

Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur. Er zijn twee ambulances en meerdere brandweerwagens opgeroepen. Minstens één inzittende raakte bij het ongeluk bekneld. Rond 12.45 uur werd de gewonde door de brandweer uit het voertuig bevrijd.

Traumahelikopter

Rond 12.30 uur kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De trauma-arts heeft geassisteerd bij het stabiliseren van de gewonde automobilist voor het transport naar het ziekenhuis in de ambulance. Om de hulpverleners de ruimte te geven, werd de snelweg afgesloten. Het verkeer richting Bergen op Zoom werd omgeleid.

Tramahelikopter en brandweer bij ongeluk op A58 (foto: HV Zeeland)

De nasleep van het ongeluk zorgt voor veel oponthoud. Het verkeer werd omgeleid, maar weggebruikers die al voorbij knooppunt De Poel zijn, konden geen kant op. De bij het ongeluk beschadigde en door de brandweer opengeknipte auto is meegenomen door een bergingsbedrijf. Om 13.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. Rond 14.00 uur was de file opgelost.

Opengeknipte auto na ongeluk op A58, gezien vanuit de file (foto: Omroep Zeeland)

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Kapelle Zuid-Beveland ongeluk file A48
Deel dit artikel:

Reageren