CAS-kaartjes moeten op naam staan, anders kom je er niet in

De organisatie van Concert at Sea waarschuwt bezoekers: "Een entreekaartje moet op je eigen naam staan, want anders kom je er niet in." Vooral via Facebook worden de laatste dagen nog veel kaartjes aangeboden.

(foto: Omroep Zeeland)

Festivaldirecteur Lesley Grieten raad het sowieso af om kaarten via social media te kopen. "De kans op teleurstellingen is echt te groot. Wanneer je niet kan, probeer dan in je kennissenkring je kaart te verkopen en op naam te zetten."

ID-bewijs

Het omzetten van naam kost vijf euro en moet via de website van Concert at SEA. Volgens Grieten is dat mogelijk tot vlak voor het festival. Ook moet iedere bezoeker een identiteitsbewijs meenemen, zodat de naam kan worden gecheckt.

De organisatie wil op deze manier misbruik van grote opkopers voorkomen die tickets voor absurde prijzen verkopen. "Vaak zie je tickets voor 200 euro die niet eens worden opgestuurd. We willen juist dat de fans erbij zijn en niemand wordt teleurgesteld", aldus de festivaldirecteur.

Donderdag om 15:15 uur start het festival met Cøver at SEA. Drie dagen lang zijn er optredens van onder andere LIVE, Nile Rodgers, Noel Gallagher, Guus Meeuwis en natuurlijk BLØF.

Organisatie CAS waarschuwt bezoekers

Deel dit artikel:

Reageren