Veertig tips over dode vrouw in weiland bij Westdorpe

Het aantal tips over de overleden vrouw die afgelopen zaterdag werd gevonden in een weiland bij Westdorpe is na de uitzending van Opsporing Verzocht van gisteravond opgelopen tot veertig. Gisteren waren het er nog 22. Het onderzoeksteam van de politie is nu druk bezig met het nalopen van de nieuwe tips, het is volgens de politie nog niet bekend of de gouden tip ertussen zit.

Politieagenten in de buurt van de vindplek. (foto: Politie)

Het lichaam van de onbekende vrouw werd zaterdag gevonden bij natuurgebied Canisvliet op enkele meters van de Belgische grens. De politie heeft nog altijd geen idee wie zij is. Gezien de verwondingen aan haar lichaam gaat de politie uit van een misdrijf.

Gisteravond werden in de uitzending van televisieprogramma Opsporing Verzocht foto's getoond van de dode vrouw. Vandaag wordt om 11.40 uur een herhaling van het programma uitgezonden op NPO 2.

Lees ook:

De blank vrouw is rond de 50 tot 60 jaar oud, heeft een normaal postuur, is ongeveer 1.60 meter lang, weegt rond de 60 kilo en heeft kort, rossig haar. Ze droeg geen kleding, had geen tatoeages en de politie heeft geen uiterlijke kenmerken gevonden die kunnen helpen met het achterhalen van haar identiteit.

Meerdere operaties

Wel bleek uit de sectie op het lichaam dat bij één of meerdere operaties de baarmoeder, eierstokken en galblaas van de vrouw verwijderd zijn. Ook heeft ze een blindedarmoperatie ondergaan.

Uit onderzoek blijkt dat de vrouw nog niet lang in het weiland lag toen een voorbijganger haar daar zaterdag vond, op enkele meters van de Belgische grens. De politie werkt intensief samen met de Belgische politie en heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen politie Westdorpe dode vrouw
Deel dit artikel:

Reageren