Tweede verdachte overval Poolse supermarkt aangehouden

De politie heeft vandaag in Terneuzen een 21-jarige man uit Brakel aangehouden voor de gewelddadige overval op de Poolse supermarkt in Terneuzen op 8 juni. De eigenaar van de winkel liep daarbij ernstige steekwonden op. Vorige week arresteerde agenten een eerste verdachte, een 23-jarige man uit Malden (Gelderland). Hij werd in Arnhem opgepakt.

Het terrein rond de supermarkt werd afgezet. (foto: Omroep Zeeland)

De twee overvallers wisten die avond in eerste instantie te voet te ontkomen. Dankzij camerabeelden kon de politie deze twee verdachten aanhouden. Met de twee aanhoudingen is het onderzoek nog niet afgerond. "De officier van justitie beslist nu wat er met de zaak gebeurt. Wij houden ons ondertussen bezig met de verhoor van verdachten, dossieropbouw, sporenonderzoek...", licht een woordvoerder van de politie toe.

De overval op 8 juni vond plaats rond 21.00 uur 's avonds. De winkel was op dat moment gesloten, maar er waren nog medewerkers aan het werk in de supermarkt. Behalve de eigenaar raakte bij de overval op 8 juni ook een 24-jarige medewerker licht gewond.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen overval Poolse supermarkt
Deel dit artikel:

Reageren