Vertrouwde namen en oude helden op Concert at SEA

Vertrouwde namen en oude helden op Concert at SEA
Vertrouwde namen en oude helden op Concert at SEA © ANP
De meeste artiesten hebben al meermalen op de Brouwersdam gestaan. Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Wipneus & Pim komen voor de vijfde keer. Met drie optredens zijn ook Golden Earring, Nielson en Rondé inmiddels vaste gasten. De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob en Jett Rebel maken voor de tweede keer hun opwachting. Al met al is Concert at SEA geen festival voor publiek dat van verrassingen houdt.

Voor elk wat wils

Debutanten zijn er natuurlijk ook. Kovacs, Bizzey en Kraantje Pappie maken voor het eerst hun opwachting. Daniël Lohues zou ook komen, maar hij heeft zijn optreden af moeten zeggen vanwege familie-omstandigheden. Lohues wordt morgen vervangen door het duo Susan & Freek.
Liefhebbers van recent hitwerk komen aan hun trekken met Davina Michelle en Alvaro Soler. De oudere generatie wordt op haar wenken bediend door Nile & Rodgers & Chic, Live en Noel Gallagher's High Flying Birds.
Concert at SEA op het strand
Concert at SEA op het strand © Omroep Zeeland
Voor een intiemere muzikale beleving kan je op de strandlocatie terecht. Daar staan artiesten als Suzan & Freek, Judy Blank, Lisa Loïs, Judy Blank, Son Mieux en Rob Dekay.

Zeeuwse bands

BLØF heeft ook dit jaar Zeeuwse bands uitgenodigd: de Schouwse funk- en soulband Smelly Kitchen, de Walcherse band PEER en AAD uit Rotterdam, met de Zeeuwen Adriaan van den Berg uit Bruinisse en Anouk van de Sande.