Dode vrouw Westdorpe nog steeds niet geïdentificeerd ondanks binnengekomen tips

Meer dan zestig tips kreeg de politie de afgelopen dagen over de dode vrouw die zaterdag in een weiland bij Westdorpe werd gevonden, maar haar identiteit is nog steeds niet achterhaald. "We hebben al heel veel mensen uitgesloten die het niet zijn, maar wie ze wel is... daar zijn we nog niet achter", zegt een politiewoordvoerder.

Hier zie je waar de dode vrouw gevonden werd. (foto: Opsporing Verzocht)

De politie heeft nog niet alle tips - die zowel uit België als uit Nederland komen - kunnen natrekken, het is nog niet duidelijk of de gouden tip daar tussen zit. Sinds gistermiddag zijn er weer 26 nieuwe tips bijgekomen. Dinsdagavond besteedde het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Daarin werden onder andere foto's van de overleden vrouw getoond.

Lees ook:

Het lichaam van de onbekende vrouw werd zaterdag gevonden bij natuurgebied Canisvliet op enkele meters van de Belgische grens. Door de verwondingen op haar lichaam, gaat de politie uit van een misdrijf. Uit onderzoek blijkt dat ze daar nog niet lang lag toen een voorbijganger haar vond. Ze droeg geen kleding en heeft geen tatoeages.

Signalement van de vrouw

De blanke vrouw is tussen de 50 tot 60 jaar oud, heeft een normaal postuur, is ongeveer 1.60 meter lang, weegt rond de 60 kilo en heeft kort, rossig haar. Uit sectie op haar lichaam blijkt dat haar baarmoeder, eierstokken en galblaas verwijderd zijn bij operaties. Ook heeft ze een blindedarmoperatie ondergaan. In dit artikel vind je twee foto's van de vrouw. Let op: deze kunnen als schokkend worden ervaren.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren