Politie krijgt nog meer tips over dode vrouw Westdorpe

Politie onderzoekt vondst dode vrouw bij Westdorpe
Politie onderzoekt vondst dode vrouw bij Westdorpe © HV Zeeland
Het lichaam van de onbekende vrouw werd zaterdag 22 juni gevonden bij natuurgebied Canisvliet op enkele meters van de Belgische grens. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen.

Signalement

De politie trekt veel uit de kast om de zaak op te lossen. Een team van twintig rechercheurs is bezig met het onderzoek. Dat onderzoek wordt gedaan in samenwerking met de Belgische politie. Dinsdagavond besteedde het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Daarbij werden ook foto's getoond van de overleden vrouw.
De vrouw is ongeveer 1.60 meter en weegt rond de 60 kilo.
De vrouw is ongeveer 1.60 meter en weegt rond de 60 kilo. © Politie
Het signalement van het slachtoffer is zowel in Nederland als in België verspreid. De blanke vrouw is tussen de 50 tot 60 jaar oud, heeft een normaal postuur, is ongeveer 1,60 meter lang, weegt rond de 60 kilo en heeft kort, rossig haar. Uit sectie op haar lichaam blijkt dat haar baarmoeder, eierstokken en galblaas verwijderd zijn bij operaties. Ook heeft ze een blindedarmoperatie ondergaan.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>